Meer resultaten voor cursus

 
cursus
Cursus of workshop Velt.
Cursus of workshop. Cursus of workshop. Er is momenteel geen inhoud met deze term geclassificeerd. Boeken van Velt. Meer in de webshop. In ons 2-maandelijks magazine vind je alles over ecologisch tuinieren, koken en leven. Word lid en ontvang Seizoenen.
Cursus Visagie Wellness Academie.
De mogelijkheden van het beroep van visagiste zijn zeer uitgebreid. Volg een cursus visagie voor een carrière in een inspirerende en creatieve sector! Programma cursus visagie basis. De cursus visagie basis start met basiskennis van de huid en kennis van professionele producten en materialen.
Epilepsie cursus Epilepsie Liga.
Deze cursus heeft als doelstelling om via een reeks teksten en lezingen een actueel overzicht te geven over de epileptologische kennis en kunde, zowel wat volwassenen als kinderen betreft. Deze cursus is gericht naar neurologen, kinderneurologen, pediaters., U kan de volledige cursus volgen of opteren om 1 dagonderdeel te volgen.
Volg jij onze cursus animator, hoofdanimator of instructeur? Kerknet.
Deze trajecten zijn gericht op de praktijk van het jeugdwerk. Ieder kadervormingstraject bestaat uit een cursus van 50 uur en een begeleide stage in het jeugdwerk plus of jokriwerking, jeugdbeweging, kamp, cursus, van 50 uur. Tijdens dit vormingstraject word je nauw opgevolgd door een stagebegeleider.
cursus
Daarnaast heb je nog een vijfde module, waarbij je vanuit je eigen interesse kiest tussen Aromatherapie of Voetreflexoloog Basis. Na deze cursus ben jij in staat om het leven van cliënten in balans te brengen, zowel fysiek, mentaal als spiritueel.
Cursussen Hogeschool Gent.
Van opleiding veranderen. overzicht 360 Zorg en Welzijn AgroFoodNature Centre for Applied Data Science Duurzaam Ruimtegebruik en Mobiliteit eCO-CITY EQUALITY ResearchCollective FTILab Futures through Design Health and Water Technology Research Centre for Learning in Diversity Research Centre for Sustainable Organizations Substance use and Psychosocial Risk Behaviours.
MIWA thuiscomposteren inschrijvingen cursus.
U bent hier: digitaal loket cursus composteren. Inschrijvingsformulier Thuiscomposteren in de kringlooptuin. Wil je graag leren hoe thuis zelf je GFT-afval te composteren? MIWA organiseert twee keer per jaar de 3-delige cursus Thuiscomposteren in de kringlooptuin. Meer informatie over de inhoud en data van de volgende cursus vind je HIER.
Howest Instapcursussen.
Data en tijdstippen.: Je koos voor onderstaande selectie aan instapcursussen. Uit dit overzicht kan je nog cursussen schrappen indien deze zouden overlappen met een andere cursus. Klik op bevestigen om verder te gaan met de registratie. Cursus Datum en tijdstip.

Contacteer ons