Op zoek naar cursus?

 
cursus
Cursus Muziekgeschiedenis Stad Blankenberge.
Op die manier draagt de cursus ook bij om meer inzicht te krijgen in de stukken die je speelt of zingt en ze zo meer diepgang te geven. De cursus Muziekgeschiedenis is een cursus van drie jaar met twee uur les per week, op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.
Cursussen Hogeschool Gent.
Van opleiding veranderen. overzicht 360 Zorg en Welzijn AgroFoodNature Centre for Applied Data Science Duurzaam Ruimtegebruik en Mobiliteit eCO-CITY EQUALITY ResearchCollective FTILab Futures through Design Health and Water Technology Research Centre for Learning in Diversity Research Centre for Sustainable Organizations Substance use and Psychosocial Risk Behaviours.
Epilepsie cursus Epilepsie Liga.
Deze cursus heeft als doelstelling om via een reeks teksten en lezingen een actueel overzicht te geven over de epileptologische kennis en kunde, zowel wat volwassenen als kinderen betreft. Deze cursus is gericht naar neurologen, kinderneurologen, pediaters., U kan de volledige cursus volgen of opteren om 1 dagonderdeel te volgen.
Cursus animator Speelplein.Net.
Ongeveer 1 maand voor aanvang beslissen we per cursus, afgaande op de dan opgelegde coronamaatregelen door de regering in combinatie met wat de VDS zelf verantwoord en veilig vindt, in welke vorm jouw cursus definitief zal doorgaan: offline of deels online.
Cursussen Kwadraet.
Aanbod op maat. Hier vind je een overzicht aan cursussen van één of meerdere dagen rond vrijwilligerswerk, kwetsbaarheid en veerkracht, conflict en polarisatie, vorming geven, coachen of leidinggeven, samenwerken, creativiteit enz. Je kan hier als vrijwilliger of beroepskracht individueel op inschrijven. Ons maatwerkaanbod voor organisaties vind je hier. Liever een kortere sessie? De hangouts van Kwadraet zijn een gloednieuw aanbod van korte sessies rond diverse thema's. Hier kan je even rondhangen om iets op te steken en vooral veel uit te wisselen met gelijkgestemden. Meteen een fijne manier om ons te leren kennen of nog eens te vertoeven in de Kwadraet-vibe! De meeste hangouts gaan online door, maar we doen het ook graag al wandelend. Info inschrijven Een cursus of een hangout? Een online sessie of op locatie? Gebruik de tags hieronder om te filteren op jouw voorkeuren en klik door op het aanbod voor meer info. Inschrijven doe je makkelijk online! Heb je vragen? Kijk in onze FAQ voor een overzicht van de veelgestelde vragen. Momenteel worden de meeste sessies online aangeboden. We hopen in de nabije toekomst ook opnieuw live te mogen begeleiden.
VIAS Vormingen verkeersovertreders.
Een maand voor aanvang van de cursus ontvang je een schriftelijke uitnodiging met de concrete cursusdata, de uren en de locatie. Wanneer je alle afspraken naleeft, ontvangt de justitie-assistent na de cursus een positief verslag. Naast de door de rechter opgelegde cursussen biedt Driver Improvement ook cursussen aan die voorgesteld worden door het parket.
Word slimmer terwijl je thuis zit: deze online cursussen volg je gratis MT.be.
Maak van de nood een deugd en overweeg een online cursus over AI. Op Coursera, een van de grondleggers van het fenomeen Massive open online course MOOC, vind je AI for Everyone, gegeven door Stanford-professor Andrew Ng, een autoriteit op het gebied van kunstmatige intelligentie.
Interuniversitaire cursus oedeemtherapie Oedema.
In het tweede semester wordt er stage gelopen in de verschillende gespecialiseerde centra 80 uren, waarvan 15 uren in de eigen praktijk. Na het succesvol voltooien van de cursus ontvangt de cursist een getuigschrift en worden de contactgegevens van de cursisten op de website en referentielijst geplaatst.

Contacteer ons